Yavuzlar Ortaokulu

Vizyon: Öğrencileri; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir orta öğretim kurun-muna yerleştiren bir kurum olmak. Eğitim-Öğretim alanında çağdaş uygulamalara önderlik eden bir kuruluş olmak. Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişim ve gelişimlere açık, milli ve manevi değerlerimizi yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, öğrenmeye istekli, sorgulayan, toplumda etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat fertler yetiştirmektir.

Misyon: Yavuzlar Ortaokulu olarak Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda kendisiyle barışık, Sağlıklı bir güven duygusu ve öz denetim geliştirmiş olmaya özen gösteren, Kültür ve sanat etkinliklerine katılan, Ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven, Kendi özbenliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları miletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, Düşünsel ve bedensel emeğe saygılı insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz; 2010-2011 Derik İlçe Bilgi yarışmasında 3. olmuştur. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Futsal Yıldızlar(Erkek) kategorisin de ilçe 1.olmuştur.

Saatler: Başlama 07:55 Bitiş 14:05
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04822632024

WEB - https://derikyavuzlaroo.meb.k12.tr

Adres - Atlı Mahallesi Gündoğdu Sokak No17 Derik/MARDİN

Kütüphane Kitap Sayısı :1925
Öğretim Şekli :Okulumuz da tam gün öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Atlı Mahallesi, Gündoğdu Sokak. Kasr´ı Kanco Köşkü yakını.

Adres - Atlı Mahallesi Gündoğdu Sokak No17 Derik/MARDİN

Ulaşım Okulumuz tarihi İpek Yolu üzerinde bulunmakta olup ulaşım sıkıntısı kesinlikle yoktur. Öğretmenler,öğretmen servisleriyle okula geliş-gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin İl merkezine 55 km,Derik ilçe merkezine 30 km,Viranşehir İlçesine 32 ,Kızıltepe İlçesine 43 km uzaklıktadır.